Boomerang Dörtlü Büro Masaları

Yonca masa modelidir. Masa L bölümleri istenirse bütün, isternirse iki parçalı olabilir. Masa ayaklar iki parçalı metal ve krom görüünümlüdür. Masa arası panel seçenekleri vardır.
Stok Kodu
BMG-03
*
*
Paylaş:
Boomerang dörtlü büro masalarının, masa ayakları iki parçalı özel konik borudan yapılır. Alt taraf krom, üst kısım elektrostatik toz boyalıdır. Masa üst L tablası isteğe göre bütün veya iki parçalı olarak kesilir. Masa tablasının L bölümünün altında 3 çekmeceli masa yüksekliğinde keson bulunur.  Masa görünüş itibariyle yonca şeklinde bir görünüme sahiptir. Küçük ofislerin çalışma alanlarında daha rahat kullanım için L bölümleri iptal edilip düz geçişleri rahatlatmak için düz olarak kullanılır. Yüksek keson yerine tekerlekli keson kullanılır.  Dörtlü çalışma masa grubunun farklı renk ve ölçü seçenekleri mevcuttur. Detaylı bilgi almak için bizimle irtibata geçiniz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Boomerang Dörtlü Büro Masaları Dörtlü çalışma grupları farklı ve model renk ve uygun ödeme seçenekleri ile www.temcoofis.com da bulabilirsiniz. BMG-03 Boomerang Dörtlü Büro Masaları

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.