İcon Dörtlü Ofis Masası

Masa ayakları metal ve masa üst tablası L şeklinde üretilip yonca şeklinde 4'lü masa grubu oluşturulur. Grup çalışma ve çağrı merkezi mobilyaları sistemine uyabilecek şekildedir.
Stok Kodu
İCN-03
*
*
Paylaş:
İcon dörtlü ofis masasında, masa  tablaları L şeklinde bütün olarak yada iki parçalı L şeklinde üretilir. Masa üretiminde masa ayakları metal elektrostatik toz boyalıdır. Masa arasında bölücü paneller uygulanır. Masa arası seperasyonlar için kumaş, ahşap veya pleksi olarak seçenekler vardır. İşyerlerinde çoklu ve fonksiyonel ve uygun fiyatlı yonca masaları tercih edenler için iyi bir seçenektir. Masalar dörtlü grup halinde demonte olarak montajı yapılır ve tercihen ayrı ayr L şeklindede kullanılabilir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
İcon Dörtlü Ofis Masası Sitemizde, ofis mobilyaları, çalışma koltukları, büro kanepeleri, metal dolaplar, verzalit ürünler, kütüphane sistemleri, okul ve amfi sıraları bulunur. İCN-03 İcon Dörtlü Ofis Masası

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.