Lares Dörtlü Büro Çalışma Masaları

Ofislerde dörtlü takım çalışmasına uygun olarak tasarlanan, masa araları bölmeli olarak üretilen mobilya grubudur. Yonca şeklinde bir görünüme sahiptir.
Stok Kodu
LRS-03
*
*
Paylaş:
Lares dörtlü büro çalışma masaları, masa ayakları metal krom masa tablası 30 yada 18 mm kalınlığında olabilir.  Masa tablası L şeklinde üretilip, masa aralarına istenilen özellikte panellerle ayırıp, dörtlü yonca şeklinde bir görüntü elde edilebilir. Küçük ofislerde masasın L bölümü geçişi engellememesi için L bülümleri kaldırılıp düz şekilde üretilir, masa altlarına tekerlekli keson kullanılabilir.  Çağrı merkezi kurmak isteyenler yada takım çalışmasına uygun masa düşünenler için düşünülebilecek iyi bir seçenektir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Lares Dörtlü Büro Çalışma Masaları Açık ofis veya grup çalışması için farklı renk ve özel tasarım mobilya seçeneklerini, ofisinize uygun olanını renk ve ölçü seçenekleri ile www.temcoofis.com da bulabilirsiniz. LRS-03 Lares Dörtlü Büro Çalışma Masaları

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.