Lidya Dörtlü Çalışma Grupları

Çalışma masa grubu yan etejer masaya sabitlenip L şeklinde masalardan yonca şeklinde bir görüntü oluşturulabilir yada yan etejersiz düz 4'lü masa grupları oluşturulabilir.
Stok Kodu
LDM-03
*
*
Paylaş:
Lidya dörtlü çalışma gruplarındaki masalar üst ahşap ayaklar metal kablo kanallı olarak üretimi yapılır. İsteğe bağlı olarak yan etejer altı yüksek keson yada etejersiz olup masa altı hareketli keson kullanılabilir. Masa arasındaki seperasyonlar 50 mm alüminyum panellerdir. Paneller isteğe göre, kumaş ahşap veya camlı olabilir.  Alüminyum paneller masaya özel bağlantı aparatları ile sabitlenmiştir. Masa, paneller için renk ve ölçü alternatifleri mevcuttur. Özel ofis projeleriniz için bizden bilgi alabilirsiniz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Lidya Dörtlü Çalışma Grupları Açık ofis ve bürolarda çoklu çalışma alanları için uygulanabilecek farklı mobilya seçenklerini www.temcoofis.com da bulabilirsiniz. LDM-03 Lidya Dörtlü Çalışma Grupları

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.