Noble Dörtlü Ofis Çalışma Grubu

Dörtlü çalışma grubu isteğe göre altılı, sekizli veya ikilide olabilir. Masa ayakları metal, ara seperatörler isteğe göre pleksi ahşap yada kumaş kaplı olarak seçenekleri vardır.
Stok Kodu
NBM-01
*
*
Paylaş:
Noble dörtlü ofis çalışma grubunda, masa ayakları metal konik boyalı ayak olarak üretilir.  Mobilya grubu olarak açık ofislerde veya birden fazla kişiyi aynı ayda takım halinde çalışmalarını sağlayacak şekilde üretilir. Masa grubu dörtlü olarak üretilir. Masa tabla rengi ve masa ayak rengi değişebilir. Masa arası seperasyonlar isteğe göre ahşap, kumaş kaplı veya pleksi olarak yapılabilir. Masa ölçüleri ve ofisinize yapılacak mobilya yerleşimleri için bizden ücretsiz destek alabilirsiniz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Noble Dörtlü Ofis Çalışma Grubu Sitemizde, ofis mobilyaları, çalışma koltukları, büro kanepeleri, metal dolaplar, verzalit ürünler, kütüphane sistemleri, okul ve amfi sıraları bulunur. NBM-01 Noble Dörtlü Ofis Çalışma Grubu

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.