Radikal 4 lü Çalışma İstasyonu

Masa ayakları metal olarak üretilir. Sade ve modern hatlara sahiptir. İstek dahilinde ofisiniz için özel projelendirme yapılabilir.
Stok Kodu
RDM-01
*
*
Paylaş:
Radikal ofis çalışma istasyonlarında,  açık ofislerde çoklu çalışma grupları için tercih edilen masa grubudur. Masa ölçüleri, tabla kalınlıkları, masa ve ayak renkleri gibi isteğe göre değişebilen renk seçenekleri vardır. Çalışma masası istek dahilinde ofisinizin durumuna ve ölçüsüne göre dörtlü, ikili yada altılı olarak planlanabilir.. Masa ayakları 5x5 kare profil metal üzeri boyalı olarak üretimi yapılır.  Tercihe bağlı olarak masa üzerinde dolap seçeneği kullanılmayabilir. Daha fazla bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Radikal 4 lü Çalışma İstasyonu Çoklu çalışma gruplarında özel tasarım masa modelleri ve size özel projelendirme ve fiyat bilgisi için ŞİŞLİ'deki mağazamızı ziyaret ediniz. RDM-01 Radikal 4 lü Çalışma İstasyonu

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.