Trigon Çoklu Ofis Masa Grubu

Masa modeli küçük ofislerde çoklu çalışma alanları yaratmak için tasarlanmış bir modeldir. Masa ahşap ağarlıklı bir ürün grubbudur. Farklı renk ve ölçü seçenekleri vardır.
Stok Kodu
TRG-01
*
*
Paylaş:
Trigon çoklu ofis masa grubunda, masa tasarımı yapılırken çalışma grubu bir merkez etrafında bütün masaları toplayan bir görünüşü vardır. Masanın  büyük bölümü ahşap olarak tasarlanmıştır. Masanın üst tarafında 5 cm yüksekliğinde kendi alanını sınırlayan bir parça vardır. Her masaya ait keson ve evrak dolabı vardır. Masa altında kullanılan kesonlar tasarlanırken çift taraflı olarak düşünülmüştür. Çift taraflı kullanıma uygun yapılmıştır. Orta bölümde ortak raf bölümü vardır. Farklı renk ve ölçüleri  vardır. Detaylı bilgi almak için bizimle irtibata geçiniz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Trigon Çoklu Ofis Masa Grubu Sitemizde, ofis mobilyaları, çalışma koltukları, büro kanepeleri, metal dolaplar, verzalit ürünler, kütüphane sistemleri, okul ve amfi sıraları bulunur. TRG-01 Trigon Çoklu Ofis Masa Grubu

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.